Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 05/07/12

Jazz Wines Dine- KARIN JUHL (VOCAL) - DANIEL VAN KRANENDONK - (GUITAR)

Tidspunkt

Tango y Vinos

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K

Åbningstider

Tir - Søndag: Fra Kl. 12:00 - till late

Kontakt

22939800
 

Musikgenre

Andet

Blandet

Jazz/Verdensmusik

World music

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Alberto Daniel Nacach 5. jul 2012
Senest redigeret af Bruger 219990 4. jan 2013

Har du lyst til at møde musikken helt tæt på? Så vil du ikke blive skuffet, hvis du tilbringer en aften i selskab med duoen Jazz By Heart: Vokalisten, Karin Juhl, og den herboende canadiske, guitarist Daniel Van Kranendonk. Kombinér denne intimkoncert med vin og tapas i vores hyggelige vinbar...

Jazz By Heart er en sjælden musikalsk oplevelse. Den udspringer af en intim relation og unddrager sig enhver musikalsk grænsedragning. Her spilles sange, der "normalt" går under betegnelsen jazz, bebop, blues, bossa nova, country, folk og rock.

Repertoirevalget handler altid om den fantastiske sang – uanset om det er Rogers & Hart, Bill Evans, Jobim eller Bob Dylan, der har skrevet den. Lyden er nøgen, og arrangementerne fokuserer på guitar og stemme.

Jazz By Hearts udtryk samler sig om Karin Juhls varme jazzede stemme og Daniel Van Kranendonks stilfulde guitarspil, der indeholder både klassisk jazzudtryk og frække licks, der leder tankerne hen på rock'n roll.

Karin Juhl udgav i 2010 debut-CD'en, Very Early, sammen med bl.a. Ben Besiakov, AC og Jakob Dinesen. CD'en blev fint anmeldt, med bl.a. 5 stjerner i Berlingske Tidende.

Jazz By Heart blev dannet i 2008 og har siden spillet mere end 150 koncerter i Danmark, Canada, Polen og Frankrig.

Oplev Jazz By Heart hos Tango y Vinos. Og det er oplagt at kombinere Jazz By Heart's varme og udtryk med vores argentinske vin samt vores fusionstapas. Det er din garant for en intim aften.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register