Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 13/11/12

Jackson 5 i Falconer

 

  • Foto: Harrison Funk
Bandet, hvor Michael Jackson trådte sine musikalske barnesko kommer til Danmark for første gang nogensinde. De fire tilbageværende medlemmer optræder i Falconer Salen 20. februar.

Det legendariske Motown band, Jackson 5, der står bag hits som ‘ABC’, Blame It On The Boogie’ og mange andre, blev dannet helt tilbage i 1964, men havde sin absolutte storhedstid i halvfjerdserne, da en helt ung Michael Jackson var det altoverskyggende midtpunkt.

Da Michael søsatte sin solokarriere, dalede interessen for The Jackson 5, men bandet fortsatte indtil 1990. Siden har bandet været samlet ved særlige lejligheder, men nu tager bandet, der af juridiske årsager nu blot kalder sig The Jacksons, på en stor genforeningsturné.

Turnéen, som Michael faktisk skulle have været en del af, lægger også vejen forbi København og det bliver dermed muligt at opleve de resterende Jacksons på scenen for første gang på dansk grund.

Jackie, Tito, Jermaine og Marlon Jackson kan opleves i Falconer Salen 20. februar, billetter til koncerten går i salg 15. november på Billetlugen.

Hvad: Koncert med The Jacksons
Hvor: Falconer Salen
Hvornår: 20. februar, kl. 20
Hvordan: 395 - 645 kr. på Billetlugen

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

Mærk, føl, duft og prøv. Kom tæt på vikingernes liv, håndværk og imponerende skibe. Der er oplevelser og aktiviteter nok at tage fat på, når du besøger Vikingeskibsmuseet i Roskilde til sommer.

Sommerferie på Vikingeskibsmuseet

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester