Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 07/11/12

Indierock i jazzhus

  • Foto: pr foto Foto: pr foto
Jazzhouse inviterer tre indiebands indenfor i den nyrenoverede kælder denne weekend.

Jazzhouse, der selvsagt primært præsenterer jazz i alle genrens forskellige nuancer, giver i denne weekend kunstnere fra en anden genre adgang til scenen, der efter renoveringen tidligere på året, er blevet betydelig større.

fredag 9. november har Jazzhouse allieret sig med CPH:DOX og deres AUDIO:VISUALS program og præsenterer en koncert med den danske space-pop trio Ice Cream Cathedral. Trioen, som er ved at færdiggøre deres debutalbum, vil spille en natkoncert i Jazzhouse, som bliver yderst visuel i form af en række live-visuals designet specielt til lejligheden af VJ-duoen Lucid Feel.

Dagen efter står yderligere to danske bands på scenen, nemlig Frisk Frugt og 4 Guys From The Future, som afslutter en miniturné med dobbeltkoncerter denne aften på Jazzhouse.

Frisk frugt med den lidt utraditionelle besætning bestående af violin, tuba, klarinet, cembalo og trommer, slog musikalske rødder i verdensmusikken, men er nu begyndt at kigge dybere på de hjemlige musiktraditioner.

4 Guys From the Future blander flittigt popmelodier med eksperimenterende klangflader og optrådte blandt andet på Roskilde Pavillion Junior i 2011. Bandet albumdebuterede med ‘Under The New Morning Sun’ i 2010 og har en opfølger lige om hjørnet.

Hvad: Tre koncerter
Hvor: Jazzhouse
Hvornår: 9. november, kl. 23 / 10. november, kl.
Hvordan: 70 kr. på Billetlugen / 120 kr. på Billetlugen

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register