Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/12/12

Ida Jenshus (NO)

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 18. dec 2012
Senest redigeret af Global Copenhagen 18. dec 2012

Ida Jenshus er, trods af sine kun 25 år, allerede udråbt som Norges ”country dronning”. Country med en udpræget sans for den gode popsang vel og mærke. Hendes to første albums ”Color of the Sun” og “No Guarantees” indbragte hende begge en “Spellemannpris” - den norske musikbranches svar på Grammyen – i henholdsvis 2008 og 2010. Året efter i 2011 modtog hun musikprisen ”Bendiksenprisen” og dertilhørende 100.000 kr.

I 2012 udkom tredje udspil fra den produktive jente; ”Someone to Love”. Igen til store roser fra den norske presse: ”Det har aldri vært noe å si på Ida Jenshus' talent, men det er først på dette tredje albumet — Spellemann-heder og tidligere godord til tross — at hun får rammene og raffineringen talentet fortjener og krever.” (Dagbladet).

En aften hvor et dansk publikum kan få lov at være det, vi inderst inde vil være: Rene, naturlige og fyldt med frisk luft og vemodigt udsyn. En aften hvor alle kan være norske.

Og er det ikke drømmen, så glæd dig blot til at opleve en af Norges fremadstormende og mest roste sangskrivere. Ida Jenshus er kommet for at blive.

Dørene åbner kl. 21:00

Forsalg: 60 kr. (+ gebyr) // Entré i døren: 70 kr. (50 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register