Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/01/13

I internationalt selskab

  • Foto: Inmusic Foto: Inmusic
Denne aftens skotsk-italiensk-danske akkompagnement signalerer meget fint, at der er noget – på én gang – ganske lokalt og ganske internationalt over sangerinden Cathrine Legardh.

For år tilbage var hun musiklærer ved Sølvgade Skole, men så tog hun springet til en professionel sangkarriere, og hun tog til New York for at studere hos sangerinderne Jay Clayton og Sheila Jordan.

På hjemmefronten blev hun en værdsat bagkvinde for det musikalske børneshow »Nullernix for sjov«, og i 2008 CD-debuterede hun med albummet »Gorgeous Creature«, der overvejende rummer værker fra »den store amerikanske sangbog«.

Senere har Cathrine Legardh på både scene og plade fastslået, at hun også er velbevandret i de danske og svenske sangbøger, og dertil har hun tætte relationer til den islandske jazzscene. Men uanset repertoire, bevarer Cathrine Legardh sin personlighed, og denne aften blander hun nyt og gammelt, ledsaget af den skotske pianist Brian Kellock, den italienske harmonikaspiller Francesco Calì og den danske bassist Jesper Bodilsen.

Hvad: Cathrine Legardh Quartet
Hvor: Jazzhus Montmartre, Store Regnegade 19 A, Kbh. K
Hvornår: Lør. 19. jan. kl. 20
Hvordan: Entré: 285 kr. Forsalg via Billetnet.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register