Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/03/12

Husets Puls

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Huset-KBH 8. mar 2012

Lørdag d. 17. marts åbner Huset i København for et væld af oplevelser når alle 7 scener bliver taget i brug på samme tid under navnet ”Husets Puls”

Huset har fire kulturelle fokusområder, musikken, ordet, filmen og teatret.
D. 17. Kan du bl.a. opleve: Børnekoncert med Kasper og de venlige venner i Cafeen. Darkness Falls, og Raske Penge feat. Klumben i Musikcaféen, se ”Night of the living dead” i biografen, se nogle af de bedste stand-upere i Underkanten, spise fra folkekøkkenet, tage til rollespilstango eller se teaterforestillingerne ”Nobody´s Home”, ”Sommerhuset” og ”Se You Later Tina Turner” i Bastarden. Alt sammen for den nette sum af 60 kr.

Vi fejrer dels vores nye hjemmeside og application, nye profil, samt nyt navn. Huset kommer fremover til at hedde ”Huset KBH”. Et hus der i det seneste år har været igennem gennemgribende renovering på alle områder indadtil og udadtil.

Det er Huset KBH’s bredde og synergi, der fejres – det er et Hus, der afholder mere end 1000 kulturelle arrangementer årligt og som involverer udøvende kunstnere fra vækstlaget til de professionelle rækker. Et hus som i høj grad ønsker at styrke de brugerdrevne kræfter fx gennem samarbejdet med etablerede festivaler som PIX og CPH Jazzfestival, samt lokale foreninger.

Huset KBH er et hus med en fantastisk energi, et hus der skaber fælles oplevelser, et hus med en enorm bredde og alt dette har Huset KBH lyst til at dele med alle jer d. 17. Marts.

Vel mødt i Huset KBH!

17. marts kl. 11.30 – 04.00
Husets Puls
Huset KBH, Rådhusstræde 13

Entré: 60 dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register