Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/03/12

Huset tager pulsen på sig selv

  • Huset i Magstræde. Foto: Nikolai LinaresHuset i Magstræde. Foto: Nikolai Linares
Huset i Magstræde inviterer til multikulturel oplevelsesdag og fejrer ny profil og nyt navn.

...

Selv om Huset i Magstræde for længst har overstået teenageårene, har det store kulturhus stadig et sundt blodtryk. Det vil folkene bag Husets mange kulturelle tilbud bevise 17. marts, hvor man kan tage en rundtur og kigge nærmere på de mange aktiviteter.

Under titlen Husets Puls, inviterer Huset nemlig til en hel dag med koncerter, stand-up, zombiefilm, rollespilstango, mad og drikke og meget andet. Der vil være underholdning på samtlig af Husets syv scener. Festlighederne begynder klokken 11.30 om formiddagen og varer frem til klokken 4 om natten.

Huset, der siden starten af 70'erne har fungeret som samlingssted for kulturelle aktiviteter indenfor både film, musik, teater og meget andet, var i 2004 tæt på en lukning. Men huset brugere fik stablet en protest på benene, der fik Københavns kommune til at ændre mening og efter en mindre bypass operation i form af omstrukturering, opstramning på administrationen, fik Huset pulsen op og kom hurtigt til live igen.

Når det 40 år gamle kulturhus nu inviterer til Husets Puls, er det samtidig for at fejre en ny hjemmeside, en ny profil, samt et nyt navn, der dog først offentliggøres 15. marts.

Vil man føle den energi, der i fire årtier har gjort Huset til et levende kultursted på egen krop, så er Huset Puls arrangementet en glimrende mulighed. Hele programmet for dagen kan ses på Husets hjemmeside.

Hele dagen kan opleves for 60 kroner og vil man have en eksklusiv koncert med Rosemary med i købet, så kan man deltage i Husets konkurrence på Facebook. Koncerten er kun for inviterede og man får adgang ved at dele begivenheden på Facebook.

Hvad: Husets Puls
Hvor: Huset i Magstræde/Rådhusstræde
Hvornår: 17. marts, kl. 11.30 - 04.00
Hvordan: 60 kr. ved indgangen

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register