Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/10/12

HOPSIN (US)

Tidspunkt

Torsdag 15. nov. 2012, kl 20:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Urban/HipHop

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 4. okt 2012

Fra "high school drop-out" til rapkomet. Hopsin rammer København med nyt album i bagagen og vækker sammenligninger med en ung Eminem.
Siden Hopsin i 2004 besluttede sig for at droppe ud af high school og dedikere sig 100 % til musikken, har der ikke været nogen grund til, at han skulle kigge sig tilbage. For historien om den californiske rapper og producer Marc Hopson alias Hopsin er historien om en stødt fremgang fra helt basale kår til stjernestatus i rap-miljøer verden over.

Med over 630.000 fans på Facebook må man sige, at Hopsin er et succesfuldt eksempel på, hvad der kan blive af et "high school drop-out". Det hele startede med en 8-dollars mikrofon fra Wal-Mart, Fruity Loops på computeren og en ordentlig portion beslutsomhed for at blive den absolut dygtigste MC i Californien.

At det rent faktisk skulle ende med at blive virkeligt, beviser de hyppige sammenligninger med en ung Eminem og samarbejdene med Tech N9ne og R.A. The Rugged Man.

I 2010 udgav Hopsin sit andet og seneste album, "Raw", på sit selvejede pladeselskab Funk Volume. Hopsin udgav i 2009 debuten "Gazing at the Moonlight" på Ruthless Records, men kunstneriske uenigheder fik Hopsin til at gå en anden vej - og han tog igen den rigtige beslutning.

2011 bød på intet mindre end 60 headliner-jobs, og 2012 tegner til at blive et lige så godt år for Hopsin. I hvert fald ligger albummet "Knock Madness'" klar til udgivelse, og det skulle efter Hopsins eget udsagn udgøre en ændring i hans lyd. Men med historien om Hopsin i baghovedet er der ingen grund til bekymring: Den selvsikre amerikaner er altid gået de rigtige veje.

180 dkk inkl. gebyr.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register