Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/08/17

Hør fremtidens hits før din nabo til festival i gammel sporvognsremise

  • Foto: PR Foto: PR
Uhørt Festival præsenterer igen et stærkt line-up af lovende musikere.

Det bobler og syder i den danske undergrund, og masser af fed musik venter på at få lov til at flyde ind i dine øregange. Hvis du gerne vil høre nogle af de nye talenter, der har kurs mod hitlisterne, skal du kigge forbi Enghavevej, når Uhørt Festival løber af stablen 18.-19. august.

Festivalen, der tidligere har holdt til på Refshaleøen, rykker i år ind i en gammel sporvognsremise, hvor musikken spilles i rå rammer. Der er udelukkende fokus på danske bands og musikere, som endnu ikke er nået til det store gennembrud men er godt på vej, så du har rig mulighed for at høre fremtidens stjerner før din nabo. Bl.a. The Minds of 99, Velvet Volume, Farveblind, Jærv og Palace Winter har spillet på Uhørt Festival, inden de brød igennem.

Se også: Billedserie: Sol, sommer og musik i Lejet

Denne gang er massevis af genrer repræsenteret på programmet. Du kan bl.a. høre Boundaries spille post-punk, eller du kan kaste håndtegn, når den aalborgensiske rapper WOLFF går på scenen. Der er også melodisk dødsmetal leveret af Prevail, elektroniske toner fra Roxy Jules og Dirt White og meget, meget mere. Se hele programmet på uhoert.dk.

God musik bliver endnu bedre i selskab med god mad og drikke, så en række food trucks ruller ind på festivalområdet med både vådt og tørt til ganen.

En partoutbillet til Uhørt Festival koster 150 kr., og børn under 15 år kommer gratis ind. Køb billet her.

Hvad: Uhørt Festival
Hvor: KPH Volume, Enghavevej 80-82, København SV
Hvornår: 18.-19. august 2017
Hvor meget: 150 kr. for en partoutbillet
Hvordan: Køb billet på billetto.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

Oplev en samtidig og relevant udstilling på Nivaagaards Malerisamling: "Hvad der kan tænkes, kan tegnes. Karikaturtegneren Jens Hage"