Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/01/13

Helt tæt på Sko og Julia

  • Under navnet "Shoes for Julia" har den erfarne danske sanger og sangskriver, Søren Sko, og sangerinden Julia Fabrin - kendt fra X-Factor-gruppen "The Fireflies" - lanceret et nyt musikalsk samarbejde. De har begge en forkærlighed for Fleetwood Mac, Tom Petty og The Cardigans. Deres første single - "Cross The Line" - er skrevet af Julia. Her ses parret flankeret af Lars Christiansen og Jesper Aagaard fra DSE (Danmarks Største Eftermiddag) Foto: Preben MadsenUnder navnet "Shoes for Julia" har den erfarne danske sanger og sangskriver, Søren Sko, og sangerinden Julia Fabrin - kendt fra X-Factor-gruppen "The Fireflies" - lanceret et nyt musikalsk samarbejde. De har begge en forkærlighed for Fleetwood Mac, Tom Petty og The Cardigans. Deres første single - "Cross The Line" - er skrevet af Julia. Her ses parret flankeret af Lars Christiansen og Jesper Aagaard fra DSE (Danmarks Største Eftermiddag) Foto: Preben Madsen
Søren Sko havde succes med den noget ferske 1990er-duo Sko/Torp, og Julia Fabrin var del af den glatte »X-Factor«-trio The Fireflies for nogle sæsoner siden. Den store nyhed er imidlertid, at de overrasker positivt på deres første fælles album.

Shoes For Julia kalder de sig, og det er da også hende, Julia Fabrin, som træder i forgrunden på udspillet, ligesom hun står krediteret for at have skrevet halvdelen af sangene, der er forløst i organiske, tæt producerede arrangementer, som trækker veksler på pop og mainstream-country.

Men sangene er ikke født af Julia Fabrin og Søren Sko alene, og to andre musikere er i den grad med til at definere sangene: Mikkel Damgaard, som også har skabt magi på Love Shops seneste album, leverer fine tangentstykker, og Lars Skjærbæk spinder smukke guitarlinjer.

Så der er flere gode grunde til at møde op i Winding Road Recording Studios i Nordvest, hvor der kun er plads til 47 publikummer. Og hvor lyden under aftenens to koncerter forhåbentlig kan matche de høje billetpriser.

Hvem: Shoes For Julia
Hvor: Winding Road Recording Studios, Brofogedvej 10, København NV
Hvornår: Søndag den 20. januar kl. 19.45 og 22.15.
Hvordan: 515-715 kr. plus gebyr

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register