Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 24/03/11

Hannah Schneider - Window Sessions live on stage

  • Foto: Ikke oplyst
Brugeromtale
Oprettet af: JAZZHOUSE 24. mar 2011

Hannah Schneider inviterer til unik intimkoncert

Både helt nye og gamle sange får dugfriske klæder på, når Hannah Schneider giver koncerten ”Window Sessions – live on stage” i JAZZHOUSE.

Arrangementerne, man bliver vidne til, er opstået hjemme i sangerindens vindueskarm undes hendes Window Sessions, hvor hun gennem nogle måneder hev samarbejdspartnere hen for få anderledes greb på sine numre. Resultaterne blev så gode, at de blev indspillet – også i Hannah Schneiders lejlighed.

"Det var godt at få andre ører på sangene og se de andre måder, musikken og teksterne kunne tolkes på. På den måde er vi kommet ind til kernen, og det hele fremstår mere nøgent", siger Hannah Schneider.

Blandt bidragsyderne finder man Silas Bjerregaard fra Turboweekend og RebekkaMaria, som begge går på scenen med Hannah Schneider til ”Window Sessions”.

"Vi sætter alle sejl til, for det bliver jo kun denne ene gang. Vi vil prøve at genskabe stemningen hjemme fra min lejlighed, så det bliver meget nært. Og så kommer der til at være en masse sjove duetter på kryds og tværs", siger Hannah Schneider.

Sangene er blevet samlet på en CD og optrykt i et lille eksklusivt oplag, som vil kunne købes til koncerten.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort