Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/08/17

Gratis festival: Nu ruller food trucks og musik ind i Malmøs gader

Tidspunkt

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Camilla Lützhøft Stahlschmidt Foto: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
  12  
Malmöfestivalen er tilbage. Vores naboer mod øst inviterer endnu engang til gratis byfest med masser af koncerter, aktiviteter og god mad.

Fredag 11. august går det atter løs på Stortorget i Malmø, når Malmöfestivalen traditionen tro åbner med et kæmpe krebsegilde. Her medbringer folk selv snaps og krebs i lange baner, skråler snapseviser i kor og danser til toner leveret af kultbandet Grus i Dojjan. Og så er festen officielt i gang.

Herefter følger otte dage fyldt med gratis koncerter, sjove events og masser af god mad. Rundt om i Malmøs gader opsættes scener, og der er musik for en hver smag. Den største scene finder du på Stortorget, og det er her, de store stjerner kan opleves. I år spiller bl.a. Daniel Norgren, The Hives og Icona Pop for tusindvis af mennesker på Stortorget.

Se også billederne: Malmöfestivalen skudt i gang med kæmpe krebsegilde

På Posthusplatsen lige bag Malmö Centralstation står den næststørste scene, som gæstes af bl.a. Jonathan Johansson og desuden byder på alt fra verdensmusik til pop og rock. Er man mere til blues, skal man finde vej til det hyggelige lille telt, som år efter år er dedikeret til lige netop den genre, i Altonaparken. Og så har Malmöfestivalen telte, der hver dag byder på masser af swing og musik fra 1960erne.

Vil man have en svingom med en svensker, er der rig mulighed for det på Dansbanan, hvor folk i alle aldre giver den gas på dansegulvet, mens svensktop-hits flyder ud over scenekanten.

Se også: Billederne fra Malmöfestivalen 2016

Der er desuden gode grunde til at lægge vejen forbi det livlige Gustav Adolfs Torg midt i byen, for udover at huse endnu en scene er torvet et sandt paradis for knurrende maver med en forkælighed for street food. Side om side står boder og food trucks med mad fra det meste af verden, og her kan man spise både elg, krebs, pad thai, burgere, alverdens grillede godter og meget, meget mere.

Malmöfestivalen er også for de mindste. Børnene har fået et kæmpe område at boltre sig på, og her kan man bl.a. komme på insektsafari, hoppe gennem forhindringsbanen, blive malet i ansigtet, dyrke børneyoga, spille bold, høre musik og se teaterforestillinger.

Malmöfestivalen begynder 11. august og varer til og med 18. august. Der er gratis adgang til events og koncerter under festivalen, og du kan se hele programmet på malmofestivalen.se.

Hvad: Malmöfestivalen
Hvor: Malmøs gader
Hvornår: 11. til 18. august 2017
Hvor meget: Gratis

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register