Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/04/12

Gammelt skibsværft genåbner som spillested

  • Foto: pr foto Foto: pr foto
B&Ws gamle skibsværft på Refshaleøen bliver nu omdannet til kulturhal. Åbningskoncerten står i John Mogensens tegn.

10. april får københavnerne adgang til en ny koncertsal med plads til godt 3500 stående publikummer, altså lidt over størrelsen på den nedbrændte KB Hal. Det er eventbureauet PB Action, der står bag det nye sted, som er indrettet i B&Ws 140 år gamle skibsværft på Refshaleøen.

Den nye kulturhal, som har fået navnet B&W Grand Ballroom, vil blive besøgt af mange kulturelle aktiviteter. Der er i hvert fald ikke lagt nogen begrænsninger på anvendelsesmulighederne og stedet håber at kunne huse både rock-, jazz- og klassiske koncerter, ligesom det også bliver muligt at benytte hallen til foredrag og særlige events.

Grand Ballroom lægger ud med en hyldest til en af landets mest folkekære sangere, den afdøde John Mogensen, som netop døde 10. april for 35 år siden. Åbningsaftenen er nemlig lagt i hænderne på coverbandet John's Guld, som vil spille 17 af Mogensens største hits.

Arrangementet starter dog allerede klokken 19, hvor man kan fylde maven med en af John Mogensens livretter, hakkebøf. Klokken 20 åbner Jørgen De Mylius og Claus Hagen Petersen ballet med et lille foredrag om John Mogensen og derefter slippes musikken løs.

Hvad: Åbningskoncert
Hvor: B&W Grand Ballroom, Refshalevej 167 E, 1432 København K
Hvornår: 10. april, kl. 19
Hvordan: 200 kr. på Billetlugen

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register