Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/01/13

Frost Festival: Dan Deacon (US) + Thulebasen

Tidspunkt

Torsdag 28. feb. 2013, kl 22:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Clubbing/Elektronisk

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 9. jan 2013
Senest redigeret af Jazzhouse 10. jan 2013

Obskure maskinlyde og riff-tung guitar-extravaganza, når Frost Festival præsenterer Dan Deacon (US) og Thulebasen i Jazzhouse.

Amerikanske Dan Deacon udfordrer kompromisløst den musikalske vanetænkning, og tempoet er tårnhøjt i hans halsbrækkende fusion af electro, 8-bit, maskinstøj, computerspillyde og obskure samplinger. Om end han på albummet ’America’, der udkom tidligere i år, sætter tempoet ned uden at tabe sin særegenhed. Til februar står han på scenen med sit sædvanlige set-up af mystiske maskiner og strittende ledninger placeret i gulvhøjde blandt publikum, men bakket op af to hårdtarbejdende trommeslagere.

Som musikalsk ’partner in crime’ til Dan Deacon har Frost Festival inviteret danske Thulebasen. Trioen, hvis medlemmer har baggrund i bands som Düreforsög og KloAK, arbejder for tiden på en opfølger til det forrygende spacerock/krautrock/freejazz-hybridmonster af et album, ’Gate 5’ fra 2011, og derfor vil der denne aften være nye numre på setlisten. Forvent riff-tung, udknaldet og bevidsthedsudvidende guitar-extravaganza.

FROST er en række kuraterede koncerter, der for tredje år i træk finder sted på etablerede spillesteder og unikke locations i februar måned i København. Målet er at bruge byens rum som kreativ legeplads, hvor lyd, lys og location spiller sammen på nye måder, og derigennem skabe koncertoplevelser, hvor musikken og omgivelserne går op i en højere enhed.

Billet kan erhverves via:
http://www.billetnet.dk/event/360879,

i døren eller i landets Fona-butikker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort