Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/01/13

Frost Festival: Dan Deacon (US) + Thulebasen

Tidspunkt

Torsdag 28. feb. 2013, kl 22:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Clubbing/Elektronisk

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 9. jan 2013
Senest redigeret af Jazzhouse 10. jan 2013

Obskure maskinlyde og riff-tung guitar-extravaganza, når Frost Festival præsenterer Dan Deacon (US) og Thulebasen i Jazzhouse.

Amerikanske Dan Deacon udfordrer kompromisløst den musikalske vanetænkning, og tempoet er tårnhøjt i hans halsbrækkende fusion af electro, 8-bit, maskinstøj, computerspillyde og obskure samplinger. Om end han på albummet ’America’, der udkom tidligere i år, sætter tempoet ned uden at tabe sin særegenhed. Til februar står han på scenen med sit sædvanlige set-up af mystiske maskiner og strittende ledninger placeret i gulvhøjde blandt publikum, men bakket op af to hårdtarbejdende trommeslagere.

Som musikalsk ’partner in crime’ til Dan Deacon har Frost Festival inviteret danske Thulebasen. Trioen, hvis medlemmer har baggrund i bands som Düreforsög og KloAK, arbejder for tiden på en opfølger til det forrygende spacerock/krautrock/freejazz-hybridmonster af et album, ’Gate 5’ fra 2011, og derfor vil der denne aften være nye numre på setlisten. Forvent riff-tung, udknaldet og bevidsthedsudvidende guitar-extravaganza.

FROST er en række kuraterede koncerter, der for tredje år i træk finder sted på etablerede spillesteder og unikke locations i februar måned i København. Målet er at bruge byens rum som kreativ legeplads, hvor lyd, lys og location spiller sammen på nye måder, og derigennem skabe koncertoplevelser, hvor musikken og omgivelserne går op i en højere enhed.

Billet kan erhverves via:
http://www.billetnet.dk/event/360879,

i døren eller i landets Fona-butikker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester