Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 10/01/13

Frost Festival: Colin Stetson (US) + Synd & Skam

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 10. jan 2013

Frost Festival præsenterer den innovative og tranceskabende saxofonist Colin Stetson, der har spillet med bl.a. Bon Iver og Arcade Fire. Det fremadstormende danske band Synd Og Skam giver kvalificeret modspil.

Saxofonisten Colin Stetson er lidt af et fænomen, der har turneret med Arcade Fire og Bon Iver og indspillet med navne som Tom Waits, David Byrne, TV on the Radio, Feist og The National. Samtidig kører han en mere eksperimenterende solokarriere, hvor han optræder tête-à-tête med sin kæmpemæssige bassaxofon, som han tvinger kompositioner ud af via kontaktmikrofoner og sin innovative og meget fysik prægede spillestil. Et unikt kunstnerisk kraftværk, der skal opleves live, så man også kan fornemme, hvor fysisk krævende hans musik er at spille. Første gang FROST oplevede en koncert med Mr. Stetson, blev vi blæst bagover – bogstaveligt talt!

Aftenens musikalske modspil til Colin Stetson kommer fra den fremadstormende kvintet Synd Og Skam, der dette efterår har skabt voldsom bølgegang i den danske rockundergrund. Dels i kraft af den forrygende ep ’Blafret ør af kjoler’, der byder på original brobygning mellem postpunk, nowave, støjrock og improvisation og iørefaldende poetiske tekster, dels via et ry som en overrumplende og manisk intens live-oplevelse.

FROST er en række kuraterede koncerter, der for tredje år i træk finder sted på etablerede spillesteder og unikke locations i februar måned i København. Målet er at bruge byens rum som kreativ legeplads, hvor lyd, lys og location spiller sammen på nye måder, og derigennem skabe koncertoplevelser, hvor musikken og omgivelserne går op i en højere enhed.

Billet kan erhverves via:
http://www.billetnet.dk/event/360881,

i døren eller i landets Fona-butikker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register