Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/01/13

Frost Festival 2013

Tidspunkt

 

  • Peter Sommer spiller i en hemmelig parkeringskælder under dette års Frost Festival Foto: Joachim LadefogedPeter Sommer spiller i en hemmelig parkeringskælder under dette års Frost Festival
For tredje år i træk rammer Frost Festival musikglade københavnere med eksperimenterende koncertformer.

Den københavnske Frost Festival vil i februar måned præsentere en række spændende koncerter, hvor nogle vil kunne opleves på steder, der ikke normalt inviterer koncertpublikum indenfor. Det, der kendetegner festivalen, der nu kan opleves for tredje år, er nemlig deres evner til at skabe koncertoplevelser, som man ikke normalt kan finde i den københavnske koncertkalender.

Frost har tidligere arrangeret koncerter på en stripbar, zoologisk museum, eller anderledes koncertformer, som da Who Made Who under sidste års festival vendte det hele på hovedet og spillede på gulvet, mens publikum indtog scenen.

Også i år er der et glimrende program i vente, med flere pudsige og unikke koncertoplevelser. Sidste års koncert på Zoologisk Museum med Sleep Party People gentages i år, dog med østrigske Elektro Guzzi på scenen.

Who Made Who er også med igen i år, denne gang om eftermiddagen d. 10 med et 'tømmermands live-dj set' på Skøjtebanen på Toftegårds Plads. 

Man kan også opleve albumaktuelle Peter Sommer optræde i en hemmelig parkeringskælder under Hotel Danmark , mørkekoncert med Rangleklods og mange andre sjove ting. At Frost Festival i deres relativt korte levetid har vækket københavnernes opmærksomhed, vidner flere allerede udsolgte koncerter om. Billetter til alle koncerter kan købes på Frost Festivals hjemmeside og det er en god idé at være tidligt ude, hvis man vil sikre sig adgang til koncerterne.

Man kan dog altid få adgang til de gratis afterpartys, som hver lørdag i festivalperioden afholdes på Bremen. Her vil man kunne opleve natkoncerter og djs fra klokken 23 og til solen står op.

Frost Festival åbner 8. februar med Electro Guzzi på Zoologisk Museum og lukker ned for i år 2. marts med CTM og The Late Great Fitzcarraldos i Koncertkirken på Blågårds Plads.

Se det fulde program og læs mere om de enkelte koncerter på http://frostfestival.dk/2013

Hvad: Frost Festival
Hvor: Diverse steder i København
Hvornår: 8. februar til 2. marts

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register