Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 29/05/12

Fredagsrock med brændemærket bøf bernaise

  • D-A-D brændemærker bøffer med bandlogoet Foto: Ikke oplystD-A-D brændemærker bøffer med bandlogoet Foto:
D-A-D vender tilbage til kvæget når de indtager Plænen for at spille Fredagsrock. De medbringer i hvert fald deres egen menu, hvor bøfferne bliver stemplet med bandets logo.

...

D-A-D oplever i øjeblikket en af deres mest succesfulde perioder i bandets levetid. Med albummet 'DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK', har rockkvartetten oplevet et boost af dimensioner og er nu i absolut topform, hvilket udsolgte huse i både ind- og udland er et levende bevis på.

Og når D-A-D gæster Tivoli som et led i Fredagsrockprogrammet, bliver det også med store armbevægelser. Bandet har nemlig en større scenografi med, som kræver en mindre ombygning af scenen. Bandet selv vil ikke afsløre alle overraskelserne, men en catwalk ud fra plænen har været nævnt.
"Lad os sige det sådan, at hvis det regner på fredag, bliver Laust (trommeslager) også våd," som Jacob Binzer udtrykte det ved et pressemøde i Tivoli forud for koncerten.

Det var også ved dette pressemøde, at restauratør, fotograf og D-A-D ven gennem små to årtier, Henrik Damgaard løftede sløret for en kommende bog med D-A-D fotografier. Henrik har netop været med på 'DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK' turneen, hvor han har fotograferet til en kommende fotografisk bog om et af danmarkshistoriens største rockbands.

I sin funktion af restaurantør, bidrager han også til fredagsrocken. Henrik Damgaard er manden bag Det Japanske Tårn i Tivoli og han har sammen med bandet kreeret en særlig D-A-D menu, som kun bliver serveret denne aften i Det Japanske tårn.

Menuen består af Maki ruller med rejer, samt et velvoksent stykke rødt kød, som bliver brændemærket med D-A-Ds logo ved serveringen. Så vil man have hele aftenen til at stå i D-A-Ds tegn, kan man indlede koncerten i Det Japanske Tårn.

D-A-D selv lover et godt og grundigt dyk i bagkataloget og har pudset alle bandets mest populære sange af til lejligheden, som dog tager udgangspunkt i det nye album. Bøf bernaise eller ej, så er der lagt op til en rockfest af de sjældne denne aften på Plænen.

Hvad: Fredagsrock med D-A-D
Hvor: Plænen, Tivoli
Hvornår: 1. juni, kl. 22
Hvordan: Gratis efter entré til Tivoli

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register