Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/02/10

Fredagsrock 2010

Tidspunkt

Tivoli - Plænen

Vesterbrogade 3
1630 København V

Kontakt

33 15 10 01
 

Musikgenre

Blandet

 

  • Fredagsrock Foto: pr fotoFredagsrock Foto: pr foto
Tivoli er klar med en ny omgang Fredagsrock. Der er musik på Plænen hver fredag frem til 24. september.

16. april slår Tivoli dørene op for en ny sæson. Og med en ny Tivolisæson følger også en række gratis koncerter på Plænen, samlet under den efterhånden velkendte titel, Fredagsrock.

Forrige år kunne nogle af de mindre navne opleves på Pantomimescenen ved de såkaldte Fredagsspot. Fredagsspotten blev nedlagt sidste år, men der blev stadig plads til disse kunstere, som i stedet blev flyttet til Plænen, hvor man på udvalgte dage samlede to kunstnere på samme aften. Den fremgangsmåde videreføres i år, hvor blandt andre Nabiha og Rasmus Seebach, samt Julie Maria og Rasmus Nøhr får lov at dele Plænens scene.

Publikumsbaskerne denne sæson vil sandsynligvis blive C.V. Jørgensen, som i forvejen har fyldt Vega en håndfuld aftener i træk, men også den engelske jazzintertainer Jamie Cullum, som har vist sig at være en af de få, der med succes kan formidle jazzmusikken til et bredt publikum. Også den norske americana-crooner Thomas Dybdahl vil formentlig trække en del folk til, og så er der gamle kendinge som Big Fat Snake, Sebastian og Michael Falch, som lukker Fredagsrocken 24. september.

Og som et lille kuriosum, har Tivoli i år fået fat på 80'er-new romantics bandet Spandau Ballet, som genopstod sidste år med et delvist nyt album. Folk der var unge i 80'erne vil med garanti huske storhittet 'Gold'.

I år spiller Fredagsrocken  hver eneste fredag sæsonen igennem. I år bliver der ingen pause i forbindelse med Copenhagen Jazzfestival, eller andre ting, der kan gøre brug af Plænen.

Se hele programmet her:


Læs mere om Fredagsrocken og de optrædende på www.tivoli.dk/fredagsrock

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort