Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/09/18

Fornemt polsk besøg i DR Koncerthuset

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Koncert med Polens Nationale Radiosymfoniorkester og Szymon Nehring

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 1723504 4. sep 2018
Senest redigeret af Bruger 1723504 4. sep 2018

Søndag d. 9. september bliver en særlig aften i den store sal i DR Koncerthuset. Da er DR’s eget Symfoniorkester nemlig skiftet ud med Polens Nationale Radiosymfoniorkester der optræder sammen med klavertalentet Szymon Nehring. Anledningen er 100-årsjubilæet for genoprettelsen af den polske stat i 1918.

Programmet omfatter Klaverkoncert i e-mol nr. 1 af Frederic Chopin, Koncert for orkester af Witold Lutosławski samt Peer Gynt-suite nr. 1 af Edvard Grieg.
Solisten Szymon Nehring er et af de store unge håb inden for klassisk musik. Med sine kun 22 år har han allerede vundet flere priser og taget publikum med storm mange steder i verden. Orkesteret dirigeres af Alexander Liebreich.

Koncerten er den største polske kulturbegivenhed på dansk jord i meget lang tid, og den vidner om at det godt kan betale sig at dreje ørerne mod sydøst. Polsk kulturliv befinder sig i en blind vinkel for de fleste danskere, men Polen har ikke desto mindre et rigt klassisk musikliv, og det er nogle af de dygtigste udøvere der nu kommer til Danmark.

Flere oplysninger om koncerten og om billetsalg findes her:
https://drkoncerthuset.dk/event/polish-national-radio-symphony-orchestra...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort