Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/09/18

Elektrokor 2 - ekstra koncert

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Elektrokor 2

Brugeromtale
Oprettet af: Lise Burild 4. sep 2018
Senest redigeret af Lise Burild 4. sep 2018

Den første koncert blev udsolgt på bare 10 dage, så derfor sætter vi nu en ekstra koncert op. Der vil være en lille variation i set-listen ved de to koncerter.

I marts 2018 opførte Lukaskoret med stor succes koncerten "Elektrokor". Nu er der mulighed for at opleve koncerten "Elektrokor 2", denne gang i Frihavnskirken på Østerbro.

I koncerten "Elektrokor 2" synger Lukaskoret til elektroniske baggrunde og skaber derved en helt ny koncertform, hvor 1980' ernes elektroniske musik, i form af Depeche Modes dystre og elektroniske univers, Yazoos elektrosoul og Erasures elektrodisco, får nyt liv i samarbejde med en række solister og musikere, der spiller op til den elektroniske lyd i Frihavnskirkens smukke og klangfulde rum.

Lukaskoret er et ambitiøst amatørkor på Frederiksberg under ledelse af Stefan Teilmann Laub Nielsen.

Praktisk information:

En siddeplads koster 150,- og en ståplads 100,-. Unummererede pladser. Dørene åbnes kl. 18.30. Koncerten starter kl. 19.00 og varer til kl. 21.15.

Der vil være en pause imellem de to sæt. I pausen vil der være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser (kontant eller via Mobilepay).

Biletterne til koncerten kan købes på www.billetto.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort