Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/10/07

Drop Inn

Drop Inn

Kompagnistræde 34
1208 København K

Åbningstider

Mon - Thu: 14 - 05
Fri - Sat: 12 - 05
Sun: 14 - 01

Kontakt

33 11 24 04
 

Musikgenre

Andet

Blandet

Folk/Blues/Country

Jazz/Verdensmusik

Rock/Pop

 

 

 

  • Foto: Mogens Flindt Foto: Mogens Flindt
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Stedet har polstrede barstole og behagelig stemning. Der er som regel blues og bluesrock på scenen, der ikke er større end et børneværelse i et parcelhus. Stedet har en del unikke malerier og rekvisitter, skænket af kunstnere og musikere.
Polstrede barstole og behagelig stemning. Som regel blues og bluesrock på scenen, der ikke er større end et af de uforskammet små børneværelser i et massefabrikeret parcelhus. Men hvad gør det, når musikken spiller og gæsterne svinger?

Drop Inn ser tilpas tilrøget ud, selv på stille aftener, og bærer præg af råhygge og en del unikke malerier og rekvisitter, skænket af kunstnere og musikere blandt årtiers stamgæster. Ofte med den klausul, at kunstværket ikke må fjernes fra lokalet.

Den store røde flyver under loftet er bygget (oprindelig flyvefærdig med motor og det hele) af en skotsk ven af huset. Kæmpekuglen til højre over baren er udtænkt gennem en konsekvent hashrus af en kunstnerhjerne, der lissom ville illustrere, hvad der sker, hvis vi bliver ved med at svine jordkloden til (så kommer vi alle sammen til at bo i en rustlabyrint, der har glemt at tage sin penicillin, eller hvad?). Dyrk også skulpturen, Det Gyldne Håndtryk. Den er af messing, men både blød og syret.

Jimmy Kheljii, der stammer fra Kashmir, overtog Drop Inn og stedets mangeårige tradition for livemusik med skægstubbe i 1990. Hans programerklæring var at skabe den mellemting, han synes manglede: Stedet for folk, der har en tom fornemmelse i både hoved og mave, ligegyldigt hvor meget cafekaffe, de drikker. Og som på den anden side synes, at gulvtæpperne på bodegaerne er lige lovlig klæbrige.

Brugeromtale
Oprettet af: #dropinncph 27. okt 2014
Senest redigeret af #dropinncph 27. okt 2014

Rocking Venue since 1934. Livemusik 6 dage om ugen. Gratis entre man-tor.
Drop Inn i Kompagnistræde har siden midten af 90´erne haft livemusik på programmet 364 dage om året og er et af Københavns mest velrenomerede spillesteder. Der spilles primært rock, men også blues og jazz - og indimellem er der afstikkere ud i popgenren. Drop Inn er stedet, som Danmarks bedste og garvede musikere gang på gang vender tilbage til, pga. den gode atmosfære og den nære kontakt til publikum fra den lille scene midt i lokalet. Samtidig har stedet også en
tradition for at være rugekasse og udklække en række debuterende kunstnere. På Drop Inn er der plads til alle - dem der i dagtimerne vil drikke en latté uden at få konceptcaféernes metervarer galt i halsen, og til de der i de sene aftentimer leder efter stemning, fest og god musik.
https://www.facebook.com/dropinnmusic

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.