Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 16/01/13

Conor Oberst på Bremen

  • Foto: pr foto
Den amerikanske sangskriver, Conor Oberst, som kendes fra et utal af sammenhænge, kommer på besøg på Bremen under sit eget navn.

Sangeren og sangskriveren Conor Oberst var kun 13 år, da han udgav sin første plade og grundlagde et pladeselskab. Den unge Connor udviste meget tidligt talent for sangskrivningens kunst og blev da også kort efter udråbt som vidunderbarn af førende musikmedier.

Den ekstremt produktive musiker har været involveret i et utal af bands, mest kendt er nok hans alter ego, Bright Eyes, som flere gange har besøgt Danmark, men også sideprojektet Monsters of Folk, som udgav album i 2009 og også besøgte København.

Conor Oberst har bevæget sig fra det helt akustiske americana, til det eksperimenterende og rockede og alt midt i mellem, så helt præcis, hvad man kan forvente når han denne gang kommer til København, vides ikke.

Oberst optræder på Bremen 25. januar i sit eget navn, men uanset, hvad sætlisten fyldes op med, bliver det næpper en uinteressant aften i Spies’ gamle teatersal.

Hvad: Koncert med Conor Oberst
Hvor: Bremen
Hvornår: 25. januar, kl. 20
Hvordan: Udsolgt

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register