Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 10/01/13

Christopher Owens (US) + support

Tidspunkt

Lørdag 2. mar. 2013, kl 21:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Rock/Pop

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 10. jan 2013

Jazzhouse og Smash!Bang!Pow! præsenterer koncert med en af de sidste års mest spændende sangskrivere Christopher Owens (tidl. Girls). Owens kommer til Danmark med sit nyt album ”Lysandre” og turnerer i vanlig stil med fuldt 7-mands orkester, der kommer til at fylde Store Scene i Jazzhouse.
Det er lidt af en sensation, at det endelig er lykkes at få Christopher Owens til landet. Den San Francisco-bosatte kunstner er vokset op i den religiøse sekt Children of God, og har som teenager blandt andet boet en årrække i Danmark. Et gensyn med Danmark har derfor ikke været førsteprioritet, når Owens de sidste par år har været på turné med den anmelderroste gruppe Girls. Et band med to fremragende album på cv’et, som den 33-årige sanger forlod i efteråret for at folde sig ud som soloartist, hvorfor der heller ikke vil være Girls-sange at høre denne aften.

Owens første udgivelse på egen hånd byder på flere af hans personlige sange og poetiske, nærmest spirituelle melodier. Albummet er inspireret af et intenst og kort kærlighedsforhold med den franske pige, albummet er navngivet efter, og som Owens mødte på Girls’ første europæiske turné. Owens beskriver selv albummet som et ”vindue ind i min sjæl”, og på det forfølger Owens en roligere stemning og spiller indenfor en på mange måder lysere tone end den, Girls' to album repræsenterede. Instrumentationen er udvidet med fløjte og saxofon, og elementerne er ganske nænsomt doseret. Albummet, der udkommer den 14. januar, byder på en blanding af sørgmodige gospel-ballader og upbeat rock-sange, og er et stærkt nyt kapitel for den fænomenale sangskriver.

Billet kan erhverves via:
http://www.billetlugen.dk/musik/27796/christopher-owens/,

i døren eller i landets Fona-butikker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register