Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/12/17

CAMILLE SLEDGE sings ARETHA FRANKLIN

Tidspunkt

Fredag 23. feb. 2018, kl 20:30
Lørdag 24. feb. 2018, kl 20:30

Nationalmuseet

Ny Vestergade 10
1471 København K

Åbningstider

Tir-søn 10-17. Mandag lukket. Dog åbent nytårsdag, 2. påskedag, grundlovsdag & 2. Pinsedag samt mandag i uge 42. Lukket 24/12, 25/12 og 31/12. Børnenes museum lukker kl.16.30 i weekenden.

Kontakt

33 13 44 11
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

CAMILLE SLEDGE sings ARETHA FRANKLIN

Brugeromtale
Oprettet af: Niels Lan Doky Jazz Collective 17. dec 2017

Camille Sledge giver atter koncert på Nationalmuseet med Ken Linh Doky trio under Vinterjazz Festivalen - denne gang med Aretha Franklin fortolkninger

Efter en række succeser i 2016 og 2017 vender den karismatiske og medrivende amerikanske vokalist Camille Sledge tilbage til Danmark - denne gang for at hylde The Queen of Soul - legenden Aretha Franklin. De som allerede kender Camille Sledge, vil ikke være i tvivl om, at endnu en spændende og fortryllende musikalsk rejse er i vente, når hun tager os igennem sine personlige fortolkninger af Aretha Franklin klassikere som "Respect", "Chain of Fools", "You Make Me Feel Like A Natural Woman" og mange flere.

Der var stor spænding i luften, da Camille Sledge, Ken Linh Doky, Romulo Duarte og David "Fingers" Haynes sidst gik på scenen på Nationalmuseets den 9. december 2017 med projektet "A Jazz Portrait of Earth Wind and Fire." Begge shows modtog stående ovationer og intens begejstring fra publikum. Og siden da er billetterne til deres næste koncertprojekt, "Camille Sledge sings Aretha Franklin", blevet sat på salg og går som varmt brød. Mere end halvdelen af ​​billetterne er allerede solgt på under en uge og det forventes derfor at de planlagte shows vil blive udsolgt på forsalg. Det vides endnu ikke om gruppen vil være ledig til at blive i Danmark og spille ekstrakoncerter, da alle musikerne er meget efterspurgte i andre lande. De udgør tilsammen en meget bred, farverig og spændende musikalsk palette. Den utroligt elegante og virtuose trommeslager David "Fingers" Haynes har tidligere spillet med Prince, Chaka Kahn og Arrested Development. Bassisten Romulo Duarte er fra Rio de Janeiro, hvor han har arbejdet sammen med mange af Brasiliens førende kunstnere. Ken Linh Doky er fra Paris, hvor han er en efterspurgt producer, orkesterleder og keyboardist på hiphop, soul og r&b scenerne, og han har under sin opvækst i byernes by naturigvis også fået en stor indsprøjtning jazz af sin far Niels Lan Doky. Sidst men ikke mindst så er Camille Sledge mere karismatisk og medrivende end nogensinde. Som navnet afspejler kommer hun fra en af ​​de mest ikoniske familier i sort amerikansk musik (moderen er Debbie "We Are Family" Sledge) og hun er i sit mest naturlige element når hun står på en scene og synger. Selvsikker, vittig, charmerende, generøs, spontan, ærlig og ægte - Camille Sledge er en meget attraktiv kvinde med en sensuel stemme, der afspejler alle de bedst tænkelige inspirationskilder fra de seneste fem årtier af amerikansk soul, jazz, funk, pop og r&b.

Præsenteret af NIELS LAN DOKY International Jazz Collective

KØB BILLETTER: https://www.rsvp-popup.com/events/camille-sledge-sings-aretha-franklin-c...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort