Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 11/10/12

Caleb Klauder & Reeb Willms (US) + Support: Indianna Dawn

Tidspunkt

Lørdag 24. nov. 2012, kl 21:00

Global Copenhagen

nørre alle 7
2200 København N

Kontakt

+4550580841
 

Musikgenre

Folk/Blues/Country

World music

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 11. okt 2012
Senest redigeret af Global Copenhagen 6. nov 2012

New-School Americana møder gammel fiddle og country, med en attitude fra Nord og en charme fra Sydstaterne, når duoen Reeb Willms og Caleb Klauder gæster Global.

Caleb Klauder har de sidste 15 år turneret og udgivet plader i mange forskellige musikalske konstellationer, og hans bidrag til Country-musikken resulterede en i Portland Music Awards for ’Outstanding Achievement in Country Music’ i 2008.

I 2008 mødte han Reeb Willms til en Countrymesse i Idaho, hvor de fandt sammen om en fælles forkærlighed for god gammeldags country og fiddle-musik. De har siden turneret sammen i hele verden med en blanding af standarter fra den gamle country sangskat samt egne kompositioner.

Support: København-baserede Indianna Dawn er et dansk band, der blander country, folk og indie til deres egen urbane skandinaviske country-lyd. I forreste række står de to tøser Dianna Maria Dønns og Nicoline M. Christensen og forener på fineste vis countryens luftige charme med stenbroens hårdhed. Som de selv siger: ”Det er en støvet countrystøvle i et nænsomt intermezzo med en rå og veltiltrådt militærstøvle.”

Første-singlen ”I Always Miss You” fra debutalbummet ”Somebody’s Dead” har haft rotation på både P4 og P6 og anden-singlen ”Katja” er også i rotation på P4 og fik af Alex Nyborg Madsen disse ord med på vejen: ”Dejlig dansk musik helt på højde med Tegan & Sara”.

Døre kl. 21:00 / Forsalg: 60 kr. (+ gebyr)

Entré i døren: 70 kr. (50 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register