Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 20/10/17

Cæcilie Norby Uropførelse af Hybrid Klang

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Cæcilie Norby Uropførelse af Hybrid Klang

Brugeromtale
Oprettet af: Denise Thigpen 20. okt 2017

Cæcilie Norby vil sammen med 40 musikere og sangere hylde livets diversitet i Christians Kirken, hvor hendes ny komponeret værk uropføres Lørdag d 4 November kl 1930.

Cæcilie Norby har aldrig ladet sig begrænse, hvilket har ført hende på en musikalske rejse igennem næsten alle landskaber af den rytmiske musik, godt blandet med hendes store kærlighed for både ældre og nyere klassisk musik.

Skelsættende og banebrydende, som værende en artist, som har formået at navigere på tværs af musikgenrer med en integritet og troværdighed, som er unik. Denne formåen blev hun hyldet for da hun i 2010, blev begavet med den prestigefyldte IFPI Æresgrammy, som kun ganske få artister her i landet er blevet tildelt.

Hendes nyskrevede korværk- HYBRID KLANG- vil blive uropført af Det Unge VokalEnsemble samt Det Ny Ensemble, med musikere fra Det Ny Big Band og strygere under ledelse af Andreas Vetö - med Cæcilie som solist.

40 musikere vil sammen m.Cæcilie Norby hylde livets diversitet. Udtrykt i et hybridt musikalsk univers, som genspejler menneskets rejse igennem diverse sindstemninger. Et musikalsk møde mellem det stramt forudbestemte (klassiske) og det improviserede (rytmiske).

Billetter kan købes på:
https://billetto.dk/e/hybridklang-billetter-210599

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort