Føj til favoritter Del Send
Musik | 06/02/13

Burt Bacharach gæster Koncertsalen

  • PR, AOK Foto: Ikke oplystPR, AOK Foto:
Fader af 70érne og 80érnes evergreens, sangskriver og pianist Burt Bacharach, gæster Koncertsalen til sommer.

Millioner mennesker har lyttet med på Stevie Wonders mundharmonika-intro og Dionne Warwicks første strofer efterfulgt af Elton Johns andet vers i den udødelige That´s What Friends Are For. Lige så mange har sandsynligvis stået på 70´er-teenage-værelset foran spejlet og sunget med på Close to You med The Carpenters. Og Say a Little Prayer med Aretha Franklins få år efter.

Fællesnævneren finder man hos den snart 85-årige sangskriver og pianist Burt Bacharach, der er manden bag disse som mange andre verdenskendte evergreens.

Børn af musikken beskriver ofte den prisvindende sanger og pianist som en legende i international showbusiness. Og når man lader øjnene falde ned over Burt Bacharachs CV, må man tale med stille stemme med farer for at blive mistænkt for namedropping. Med 60 års erfaring på den internationale musikscene er han manden bag nogle af de største hits leveret af blandt andet Beatles, Tom Jones over Neil Diamond til de mere moderne kunstnere Jamie Cullum og Elvis Costello.

Til sommer får man så muligheden for at synge med, når Burt Bacharach gæster DRs koncertsal. Det sker Lørdag 15. juni og billetsalget starter 7 februar kl. 10.00.

Hvad: Koncert med Burt Bacharach
Hvor: I DR Koncertsalen
Hvornår: 15. juni
Hvordan: Billetsalg starter 7. februar kl. 10.00 via billetlugen.dk