Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 20/02/13

Bruno Mars til København

  • Foto: pr foto
En af tidens mest populære mandlige popsangere er igen på vej til København. Bruno Mars giver koncert i Forum 31. oktober. Billetterne går i salg 1. marts.

‘I Wanna Be a Billionaire’ sang Bruno Mars i 2010, og den unge hawaianske sanger er formentlig godt på vej til at få det ønske opfyldt. Selv om Mars med disse linjer lånte sin kompetente vokal ud til Travie McCoy, så gav sangen Bruno Mars’ egen musik og karriere et betydeligt boost.

Bruno Mars har siden været her og der og alle vegne, både som solist og som samarbejdspartner til en lang række prominente musikere. I 2011 gæstede Mars et udsolgt Valbyhallen og i år vender han så tilbage.

Det er Mars’ seneste album, »Unorthodox Jukebox,« fra december, der er årsag til at sangeren nu tager på landevejen. Singler som »Locked Out Of Heaven«, »Gorilla« og »When I Was Your Man« har allerede banet vej for at det danske publikum skulle være bekendt med det nye materiale, så mon ikke også Mars kan fylde Forum til randen, når The Moonshine Jungle World Tour kommer til København 31. oktober?

Billetter til koncerten kan købes fra 1. marts klokken 10 på Billetlugen.

Hvad: koncert med Bruno Mars
Hvor: Forum
Hvornår: 31. oktober
Hvordan: Billetter på Billetlugen fra 1. marts

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register