Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 22/10/12

Brazilian Bass ft. Maga Bo (BRA) & M.C. B.O. e as Tambozudadas + Thykier

Tidspunkt

Lørdag 10. nov. 2012, kl 21:00

Global Copenhagen

nørre alle 7
2200 København N

Kontakt

+4550580841
 

Musikgenre

Clubbing/Elektronisk

Urban/HipHop

World music

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 22. okt 2012

Så skal danseskoene kridtes - vi har samlet et funky line-up, hvis eneste mission er, at få jer til at ryste røven til deres bas-tunge brasilianske beats.

Maga Bo er en DJ/Producer, der har base i Rio de Janeiro. Hans musik er en fusion af internationale break-beats fra hiphop, ragga, og grime til bhangra, rai og batucada. Manden med det borgerlige navn Bo Anderson er oprindelig fra Seattle, uddannet lydtekniker og har en baggrund i ’ethnomusicology’. Han har rejst og optrådt i Afrika, Europa og været på tour i USA og Sydamerika.

Udover hans mange optrædener verden over har han udgivet en række anmelderroste album, inklusiv hans debut – Archipelagoes, som blev udgivet på DJ/Rupture’s Soot Records. Han har desuden lavet remixes af Blick Bassy og Bomba Estéreo.

M.C.B.O. er en vaskeægte MC fra Rio De Janeiro’s farverige favelaer. Han rapper om historier fra hans eget rå hverdagsliv, hvor stilen er "Baile Funk", der ligeledes stammer fra Rio’s beboede bjergskråninger. I kan glæde jer til at høre hans egne tunes med freestyle og klassiske numre som "Rap das Armas".

Med sig har M.C.B.O. dansegruppen Tambozudadas, som leverer booty-shaking moves og dans i bedst baile funk stil.

DJ og perkussionist Anders Thykier er efterhånden et kendt navn på den danske DJ-scene. Han er en af mændene bag The Dub Collecive, og han har Brasilien som den store musikalske og rytmiske inspirator. Globale og urbane tunes fra forskellige genrer som baile funk, batucada, reggae og cumbia blandes til en rytmisk hybrid af bas og trommer. Det er ikke kun danskerne, der har glæde af hans talent bag pulten – han har blandt andet spillet op til fest i Rio de Janeiro, Barcelona og Tokyo. Desuden har han indspillet percussion for blandt andet Junkyard Productions, DJ Disse og Radio Rio.

Døre kl. 21:00 / Forsalg: 50 kr. (+ gebyr)

Entré i døren: 60 kr. (40 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register