Føj til favoritter Del Send
Musik | 10/12/12

Bossen udsolgt på en time

  • Bruce Springsteen giver koncert i Parken den 14. maj næste år. Og hvis du ikke allerede har fået billet, så er det allerede for sent. Foto: Torkil AdsersenBruce Springsteen giver koncert i Parken den 14. maj næste år. Og hvis du ikke allerede har fået billet, så er det allerede for sent. Foto: Torkil Adsersen
Billetnets hjemmeside gik ikke ned, men det gik hurtigt, da billetterne til Bruce Springsteens koncert 14. maj blev sat til salg

... 

Klokken 10 mandag formiddag gik salget af billetter til Bruce Springsteens koncert i Parken i gang. En time efter kunne Billetnet melde alt udsolgt.

Det bekræfter direktør Jakob Lund.

Inden billetsalget gik i gang var han hurtigt ude at aflive myten om, at salgsstedet ikke kunne klare presset til store koncerter som denne.

- Hjemmesiden går ikke ned, men den kan sagtens komme under pres, så der er tit ventetid, sagde Jakob Lund.

En ventetid, som formentlig har frustreret en del folk.

- Man kan godt opleve at stå i kø i en halv time og så få at vide, at der er blevet udsolgt i mellemtiden. Det er frustrerende, men det kan man desværre ikke gøre noget ved. Vi ville selvfølgelig rigtig gerne sælge billetter til alle, sagde direktøren mandag morgen.

De Bruce Springsteen-fans, der ikke nåede at få billetter, kan skrive sig på venteliste. Bliver der planlagt en ekstra koncert, får de besked som de første. Nogle gange kan man også opleve, at koncertarrangøren frigiver ekstra billetter, når de har fået bedre overblik over spillestedets størrelse, lys og lyd.

Bossen spiller i Parken den 14. maj 2013.