Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 31/10/12

Bon Iver i Forum

  • Bon Iver, Arena Foto: Malte KristiansenBon Iver, Arena Foto: Malte Kristiansen
Skægget er det samme, men ellers er det meste forandret fra 2008, da Bon Iver albumdebuterede med »For Emma, Forever Ago«, som han indspillede i en snetyst hytte i Wisconsin.

...

Skægget er det samme, men ellers er det meste forandret fra 2008, da Bon Iver albumdebuterede med »For Emma, Forever Ago«, som han indspillede i en snetyst hytte i Wisconsin. Uden hjælp fra meget andet end en guitar, en firesporsbåndoptager og et ualmindelig stort sangskrivningstalent.

Og Justin Vernon, som Bon Iver er døbt, blev en stjerne i de kredse, som elsker en god kunstnerhistorie og kan kende sublime sange, når de hører dem, og da han vendte tilbage med sit andet udspil, »Bon Iver«, var efterspørgslen så stor, at små spillesteder blev til store spillesteder.

Som nu på søndag, hvor Forum lægger scene til såvel Bon Ivers gamle sange som til de nye, som er større på flere måder: Produktionen, arrangementerne og holdet af musikere. Og det hele har allerede vist sig at fungere live, og der venter derfor med al sandsynlighed en smuk, morfinblød og melodistærk aften i Forum. Med fyren som for længst har forladt hytten.

Hvem: Bon Iver
Hvor: Forum, Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg C
Hvornår: Søndag den 4. november kl. 20
Hvordan: 350 kr. plus gebyr

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register