Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/09/12

Boban i Marko Markovic Orkestar (SER)

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 18. sep 2012
Senest redigeret af Global Copenhagen 8. nov 2012

Efterårets balkanfest!

Boban i Marko Markovic er uden tvivl Serbiens største stjerne på brass-scenen. Far og søn har med deres orkester modtaget næsten samtlige musikpriser, der findes i Serbien, og vundet brassband-konkurrencen ved den verdenskendte Guca-festival så mange gange, at de er stoppet med at deltage for at lade andre komme til.

Sidste gang desperadoerne spillede på Global (i efteråret 2010) smed GAFFA 6 stjerner efter koncerten med bl.a. følgende lovprisning:

”Og danset blev der på Global. Store og kåde, samt først og fremmest stolte og kærlige serbisk/danske drenge og sortøjede piger, mens ditto danskere i den totalt udsolgte sal dansede til beatet (…) de spillede til vi alle segnede og var så blæst igennem og aldeles kuldslåede af lykke og kædedansen var gået rundt og rundt og vi var så i bund og grund taknemmelige over at de var kommet til byen og havde forandret vores verden så overbevisende. En grænseoverskridende suveræn koncert.”

Glæd jer til svedige skjorter, blanke tubaer og trompeter og et orkester, der er berømt i hele verden for deres vilde og energiske live-koncerter.

Døre kl. 21:00

Koncerten er udsolgt

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register