Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/01/13

Bjørn Svin åbner scene på Vogelkop

Tidspunkt

Søndag 13. jan. 2013, kl 20:00

Vogelkop

Flensborggade 30
1669 København V

Åbningstider

Tirs-lørdag: kl. 11-19
Søndag og mandag lukket.

Kontakt

26731109
 

 

  • Foto: Ikke oplyst
  • Indehaver Ronald Jensen vil gerne bruge Vogelkops scene til kultur. Søndag bliver det Bjørn Svin, der begynder med årets første arrangement på caféen. Foto: Linda KastrupIndehaver Ronald Jensen vil gerne bruge Vogelkops scene til kultur. Søndag bliver det Bjørn Svin, der begynder med årets første arrangement på caféen. Foto: Linda Kastrup
  12  
Genbrugscaféen på Vesterbro udvider med scenerepertoire til menukortet, når elektrokunstneren Bjørn Svin søndag går på.

Vesterbroetablissementet Vogelkop har en lille scene, der i fremtiden skal lægge brædder til scenekunst og musik. Det er ambitionen med foreningen Singvogel, der skal stå for arrangementerne i cafeen. Det begynder søndag med elektroveteranen Bjørn Svin, der spiller en timelang koncert.

"Vi ønsker at facilitere den her eksperimenterende scenekunst, men også at skabe en profil, der ikke har et kommercielt sigte for caféen som sådan," siger Vogelkops ejer, Ronald Jensen. Han håber, at cafeen kan være vært for arrangementer oftere end en gang om måneden, men uden at det ender som et spillested.

Søndagens intimkoncert med Bjørn Svin er blevet til i samarbejde med foreningen SNYK, der prøver at udbrede kendskabet til "kompositionsmusik". Vogelkop har kun plads til omkring 50 gæster, så det bliver ikke "stort og larmende arrangement," siger Ronald Jensen til AOK.

Programmet for resten af året på Vogelkops scene er endnu ikke på plads, og foreningen bag modtager gerne henvendelser, der passer ind i konceptet. Kunstnerne på scenen må nemlig gerne forvente noget af deres publikum, understreger Ronald Jensen.

"Det er ikke tanken, at arrangementerne skal være en form for underholdning i hjørnet, hvor folk kan sidde og kigge den anden vej. Der kommer også en del litteraturoplæsninger den kommende tid."

Hvad: Bjørn Svin på Vogelkop
Hvor: Café Vogelkop
Hvornår: Koncerten begynder klokken 20.00 søndag 13. januar 2013
Hvordan: Billetter kan købes på Billetto. Entré koster 50 kroner.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register