Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/08/12

BASS2012: Phil Palombi and TRI-FI (US)

Tidspunkt

Fredag 17. aug. 2012, kl 23:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 15. aug 2012
Senest redigeret af Jazzhouse 15. aug 2012

også 18/08.

Under Bass2012 Copenhagen byder Jazzhouse på to Natjazz-koncerter med stjernebassisten Phil Palombi og hans udsøgte trio Tri-Fi.

Danmark er kendt for at have fostret store jazzbassister som bl.a. Niels-Henning Ørsted Pedersen. Fra 14-19. august vil København blive omdannet til et helt mekka for bassister fra hele verdenen, når bas-biennalen Bass2012 Copenhagen rammer byen. Biennalen har tidligere fundet sted i Berlin og Paris og repræsenterer et vigtigt kreativt mødested for bassister - men byder også på et væld af koncerter, der henvender sig til musik- og basentusiaster.

Jazzhouse har fornøjelsen af at indbyde til to Natjazz-arrangementer med den suveræne amerikanske bassist Phil Palombi og hans trio Tri-Fi. Den Grammy-vindende Palombi regnes for en af New Yorks mest efterspurgte unge bassister.

Sammen med Matthew Fries (piano) og Keith Hall (trommer) har han ageret backing-trio for den store jazzvokalist Curtis Stigers. Den stærke trio kan dog også på egen hånd og har som Tri-Fi imponeret verden med deres fornemme triojazz, der trækker på inspirationer som Bill Evans Trio, The Oscar Peterson Trio og Herbie Hancock.

Der er lagt op til to nattekoncerter, der er den perfekte måde at runde en dag i bassens tegn af på til Bass2012 Copenhagen. Også den almindeligt nysgerrige lyttere kan roligt bevæge sig inden for til to koncerter med triojazz af fineste slags - og selvfølgelig med masser af flot basarbejde.

Entré: 100 dkk.

Billetsalg via www.jazzhouse.dk

LINE-UP
Matthew Fries - piano
Phil Palombi - bas
Keith Hall - trommer

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register