Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/08/12

BASS2012 Open Stage: Simon Woolf (UK) feat. Nikolaj Hess

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 15. aug 2012
Senest redigeret af Jazzhouse 15. aug 2012

I anledning af BASS2012 er den engelske bassist Simon Woolf vært for en åben scene. Her mødes verdens bedste kontrabassister til en aften, hvor alt kan ske. Selveste Nikolaj Hess sidder med ved klaveret.

Danmark er kendt for at have fostret store jazzbassister som bl.a. Niels-Henning Ørsted Pedersen. Fra 14-19. august vil København blive omdannet til et helt mekka for bassister fra hele verdenen, når bas-biennalen BASS2012 Copenhagen rammer byen. Biennalen har tidligere fundet sted i Berlin og Paris og repræsenterer et vigtigt kreativt mødested for bassister - men byder også på et væld af koncerter, der henvender sig til musik- og basentusiaster. I anledning af BASS2012 er den engelske bassist Simon Woolf vært for en åben scene i Jazzhouse.

Simon Woolf vil medbringe numre af berømte bassister som Oscar Pettiford, Ron Carter, Red Mitchell, Ben Tucker, Bob Haggart etc. Den alsidige danske pianist Nikolaj Hess sidder med ved klaveret.

Alle instrumenter er velkomne til at spille med. Der er gratis adgang for alle med BASS2012-badge. For øvrige gæster koster koncerten 50 dkk.

Billetsalg via www.jazzhouse.dk

LINE-UP
Simon Woolf (vært) - bas
Nikolaj Hess - piano

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register