Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/08/12

BASS2012 Open Stage: Robin Draganic (DE) feat. Nikolaj Hess

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 15. aug 2012
Senest redigeret af Jazzhouse 15. aug 2012

I anledning af BASS2012 er den i Berlin bosiddende bassist Robin Draganic vært for en åben scene. Her mødes verdens bedste kontrabassister til en aften, hvor alt kan ske. Selveste Nikolaj Hess sidder med ved klaveret.

Danmark er kendt for at have fostret store jazzbassister som bl.a. Niels-Henning Ørsted Pedersen. Fra 14-19. august vil København blive omdannet til et helt mekka for bassister fra hele verdenen, når bas-biennalen Bass2012 Copenhagen rammer byen. Biennalen har tidligere fundet sted i Berlin og Paris og repræsenterer et vigtigt kreativt mødested for bassister - men byder også på et væld af koncerter, der henvender sig til musik- og basentusiaster. I anledning af BASS2012 er den i Berlin bosiddende bassist Robin Draganic vært for en åben scene i Jazzhouse.

Robin Draganic er født i Zagreb og opvokset i Canada. Hans musikalske rejse er gået omkring Rusland og Kina, inden han landede i sin nuværende hjemby Berlin. Her er han ikke kun blevet et navn på grund af sit sublime basspil, men også på grund af sine fremragende evner som vært på efterhånden legendariske jazzjams. Først på Café Bebop i Kreuzberg og sidenhen på den meget anerkendte jazzklub B-Flat i Mitte. Draganic har spillet sammen med bl.a. Ken Vandermark, og denne aften får han følge af den alsidige danske pianist Nikolaj Hess.

Alle instrumenter er velkomne til at spille med. Der er gratis adgang for alle med BASS2012-badge. For øvrige gæster koster koncerten 50 dkk.

Billetsalg via www.jazzhouse.dk

LINE-UP
Robin Draganic (vært) - bas
Nikolaj Hess - piano

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register