Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 20/12/12

Bafo do Mundo + Samba da Gente (DK/BRA)

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 20. dec 2012

Mit i vinterens mørke inviterer Bafo do Mundo til brasilfest på Global sammen med Samba da Gente. Aftenen byder på et kig ind i brasilianske musikverden - fra rødderne til de nyeste trends. Festen er også lejligheden for Bafo do Mundo til at kåre sin dronning til næste Karneval, som vil blive valgt blandt sambaskolens dygtigste dansere.

Bafo do Mundo er en af de største og ældste sambaskoler i København. Bafo do Mundo henter sin inspiration fra sambaskolerne i Rio de Janeiro og spiller ud over traditionel samba også andet brasiliansk musik, som afro samba og samba funk. Bafo do Mundo optræder med live musik og dans.

Samba da Gente er et band, som efter eget udsagn spiller det bedste af det gamle og nyeste fra sambaens uendelige skatkammer. På portugisisk betyder Samba da Gente 'folkets samba' eller 'vores samba', og gruppen er synonym med folkefest. Gruppen består af en række brasilianske musikere (ofte i selskab med ligesindede gæster), som alle bor i Danmark, men har deres rødder plantet dybt i den brasilianske kultur og lever for at formidle deres musik. Samba da Gentes repertoire indeholder alt det gode, lige fra Samba de Roda fra Bahia til Rio Samba, og gruppen supplerer gerne med andre brasilianske rytmer og Top 10-sange fra Brasilien. Samba da Gentes leverer soundtracket til en festlig aften med masser af dans.

Dørene åbner kl. 21:00

Entré: 60 kr. (40 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register