Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/01/13

Babylove Boogaloo Bash

  • Foto: pr foto
Hjælp Babylove & the Van Dangos med at bygge 10 toiletter i Ghana, blot ved at høre musik og drikke øl.

Ska/reggae bandet Babylove & the Van Dangos, som i december modtog en DMA som “Årets Danske World Live Navn”, har slået sig sammen med Daimi, Pato og Per Vers. Hør resultatet på Global 17. januar.

Med den farverige titel, Babylove Boogaloo Bash, byder spillestedet Global på et mashup fyldt med livlige reggae- og skabeats. Årsagen til koncerten er, at Babylove & the Van Dangos vil samle 30.000 kroner ind til deres eget udviklingsprojekt, der går ud på at bygge 10 toiletter i en lille landsby i Ghana, og midlet er livlig livemusik med masser af gæster.

Bandet har nemlig været i studiet med Daimi, Pato og Per Vers, som sammen har skabt nummeret ‘Boogaloo on Brown Ale Avenue’, som bliver trykt i en enkelt såkaldt dubplate, som bliver bortauktioneret på aftenen.

Babylove & the Van Dangos har tidligere indspillet en ny version af revynummeret ‘Hvem har du kysset i din gadedør’ med Daimi, som også medvirkede på den nye version.

Daimi, Pato og Per Vers er også at finde på scenen denne aften, hvor Babylove & the Van Dangos både fungerer som backing band for gæsterne, samt spiller deres egen koncert. Efter koncerten vender Master Fatman plader.

Hvad: Støttekoncert
Hvor: Global cph
Hvornår: 17. januar, kl. 20
Hvordan: 80 kr. i døren

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register