Føj til favoritter Del Send
Musik | 05/03/18

Arctic Monkeys kommer til København

  • Alex Turner of British band Arctic Monkeys performing on Orange Stage at Roskilde Festival, Denmark 5. july 2014 . The festival runs until 06 July. Foto: Torben Christensen

    Alex Turner of British band Arctic Monkeys performing on Orange Stage at Roskilde Festival, Denmark 5. july 2014 . The festival runs until 06 July.

    Foto: Torben Christensen
De britiske musikere kigger forbi Danmark for første gang siden 2014.

Dedikerede Arctic Monkeys fans kan klappe i hænderne, hvis de gerne vil se bandet live. Bandet kommer til København til sommer.

I 2014 spillede de på Orange Scene på Roskilde og til sommer er de tilbage på dansk grund. Men det er ikke en af sommerens festivaler, der får besøg. Det bliver Royal Arena, der får besøg af bandet 27. juni 2018.

Det er længe siden, at man har hørt noget fra rockbandet, men sidst i januar blev der spekuleret i, om de mon var på vej med et nyt album. Sideløbende med offentliggørelsen af bandets festivalturné, opdaterede Arctic Monkeys deres online platforme med det, der nemt kunne være coveret til et kommende udspil. Hvis der kommer et nyt album, så vil det være kvartettens sjette album, som vil afbryde en fem år lang pladepause.

Billetsalget sættes i gang med presale 7. marts kl. 10, og efterfølgende kan man købe billetter på Ticketmaster.dk fra 9. marts kl. 10.

Hvad: Arctic Monkeys
Hvor: Royal Arena
Hvornår: 27. juni