Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/09/18

Anne Linnet på Gamle Scene - 'Jeg Er Jo Lige Her' 30 år - Ekstrakoncert

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Anne Linnet på Gamle Scene - Ekstrakoncert

Brugeromtale
Oprettet af: Klaus Peter Nielsen 4. sep 2018

ANNE LINNET VENDER TILBAGE TIL GAMLE SCENE – EKSTRAKONCERT

Jeg Er Jo Lige Her - 30 år

Anne Linnet og hendes fantastiske band giver endnu en Music for DIGNITY-koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene til fordel for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

Omdrejningspunktet er ’Jeg Er Jo Lige Her’ - Anne Linnets legendariske succesalbum fra 1988. Et album, der satte en streg under Annes status som superstjerne på den danske musikscene, og er solgt i mere end 400.000 eksemplarer.

Det er nu 30 år siden albummet blev udgivet og Anne har derfor valgt at fejre begivenheden ved at spille en stor indendørstour hen over efterår, vinter og forår 2018/2019.

Samarbejdet imellem Anne Linnet og DIGNITY opstod i 2017, hvor Anne og hendes band spillede en helt uforglemmelig og udsolgt koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene – arrangeret af DIGNITY. Der var bred enighed om, at succesen skulle gentages ved førstkommende lejlighed. Og hvilken lejlighed er bedre, end at fejre et album som i dén grad handler om nærvær, fællesskab og kærlighed.

’Jeg Er Jo Lige Her’ er et aldeles ikonisk album, der indeholder en lang række klassikere, som har haft betydning lang udover populærmusikkens rammer. Sammen med sit band tager Anne publikum med på en uforglemmelig rejse, til dengang man tabte sit hjerte på en forårsdag.

Al overskud fra koncerten går til DIGNITYs arbejde med at behandle torturofre og forbygge brugen af tortur rundt om i verden.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort