Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/01/13

Alex Riel/Stefan Pasborg "Another Universe"

Tidspunkt

Onsdag 20. mar. 2013, kl 20:00

Jazzhouse

Niels Hemmingsens Gade 10
1153 København K

Åbningstider

Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00

Natjazz - livemusik om natten
Fre-Lør: 23-02

Kontakt

33 15 47 00
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 8. jan 2013

To af Danmarks førende trommeslagere tager lytteren med på en rejse gennem deres fælles univers af rytmik og harmoni, fortid og nutid, rock og jazz, nærvær og improvisation, power og puls.

Alex Riel (trommer/perc.) Stefan Pasbog (trommer/perc.) Carsten Dahl (piano/rhodes) Jeppe Tuxen (hammond B3)

De to hovedpersoner har som gudfar og gudsøn et nært personligt forhold. Men de har også et stærkt musikalsk bånd, der er opstået ud af en fælles glæde for trommespillet i alle dets historiske og tekniske afskygninger, samt en kærlighed til musik i – og udenfor – en bred vifte af genrer. Kaster man et blik på deres imponerende karrierer er det kendetegnende, at de begge bevæger sig let mellem genrene og aldrig er bange for at udforske nye landskaber. Samtidig fornægter deres forankring og kærlighed til det hårdtsvingende trommespil sig aldrig.

I deres ''Another Universe'' leger Pasborg og Riel sig således i duo-form igennem trommespillets udvikling fra New Orleans street parades over swing til moderne jazz, avantgarde og rock. Herefter inddrager de menneskelige og musikalske konstellationer, som på kryds og tværs har formet deres indbyrdes karrierer – og trods tidsmæssige forskydninger alligevel synes at hænge sammen. De har til denne aften inviteret 2 af deres favorit-musikere med på scenen.

Stefan Pasborg og Alex Riel er et unikt makkerpar, der trods generationskløften er så stærkt forbundne – rytmisk, musikalsk og menneskeligt - at en rejse ind i deres fælles "Universe" kun kan blive en oplevelse præget af kærlighed og intensitet. Især med dette helt igennem fantastiske line-up.

LINE-UP
Alex Riel - trommer
Stefan Pasborg - trommer
Carsten Dahl - piano/rhodes
Jeppe Tuxen - hammond B3

Billet kan erhverves via:
http://www.billetlugen.dk/musik/28137/alex-rielstefan-pasborg-another-un...,

i døren eller i landets Fona-butikker.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register