Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 17/01/13

60 Minutes of Noize

Tidspunkt

Fredag 25. jan. 2013, kl 19:30

Musikkonservatoriets koncertsal

Julius Thomsens gade 1
1999 Frederiksberg C

Åbningstider

Ved koncert åbent til koncertstart. (Telefontid man-fre 9-15).

Kontakt

72 26 72 26
 

 

  • Foto: pr foto Foto: pr foto
Koncertserien 60 minutes bliver denne gang et match mellem Sjællands symfoniorkester og DJ Noize.

60 Minutes er Sjælland Symfoniorkesters serie af koncerter, som vender den klassiske koncertform på hovedet og udfordrer de støvede fordomme om klassiske koncerter.

Konceptet, der blandt andet låner fra rytmisk musik både på og uden for scenen, har til hensigt at gøre den klassiske koncertoplevelse mere afslappet og mindre konform. Derfor kan man blandt andet møde de optrædende til en snak i den såkaldte musikalske markedsplads før koncerten, eller efterfeste i baren når musikken er slut. 60 minutes har også lånt konceptet med opvarmningskunstnere fra den rytmiske musik.

Koncertserien, eller der kører på andet år, har allerede resulteret i meget spændende konstellationer og helt unikke koncerter og denne aften bliver formentlig ingen undtagelse. Under titlen ‘60 minutes og Noize’ mødes Sjællands Symfoniorkester og den firedobbelte danmarksmester i mix, DJ Noize, om Gabriel Prokofievs ‘Concerto for Turntables and Orchestra’.

Der bliver også tid til et kig på Gabriels bedstefar, komponisten Sergei Prokofievs berømte musik fra ‘Romeo og Julie’. Som sædvanlig kan man forudbestille en særlig 60 Minutes middag, som kan indtages i baren.

Dørene åbnes klokken 19.30 og der er Musikalsk Markedsplads fra 20 - 20.30. Klokken 20.30 leverer Gabriel Prokofiev og Messerkvartetten et kvarters opvarmnig og klokken 21 starter hovedprogrammet efterfulgt af Lounge, hvor både DJ Noize og Prokofiev vender plader.

Næste 60 Minutes bliver 7. og 8. februar, hvor koncertserien rykker ud af de vante omgivelser i Radiohusets gamle koncertsal, som nu tilhører Musikkonservatoriet. New Yorker pianisten Uri Caine vil til disse koncerter parre Bethovens musik med jazz.

Hvad: 60 Minutes of Noize
Hvor: Musikkonservatoriets koncertsal
Hvornår: 25. januar, kl.19.30
Hvordan: 200 kr. her - Madbillet: 125 kr.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register