Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 12/02/13

Venskabets prøvelser for de mindste

Tidspunkt

Biblioteket Rentemestervej

Rentemestervej 76
2400 København NV

Kontakt

82205430
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Kan venskabet holde, når parterne er vidt forskellige? Dét kan børnene i alderen 2-6 år blive klogere på, når Teater Nordvest præsenterer forestillingen ‘To i et hus - og en mus’ på Biblioteket på Rentemestervej.

De københavnske biblioteker vrimler med gratis tilbud til børn - og langt de fleste er gratis. Ofte kræver det dog en tilmelding ugen op til arrangementet.

biblioteket på Rentemestervej kan børn mellem 2 til 6 år opleve teaterforestillingen ‘To i et hus - og en mus’. Stykket handler om de udfordringer, et venskab kan blive udsat for.

Handlingen foregår omkring venneparret Mabel og Betty. De to er de allerbedste venner, men er samtidig også to vidt forskellige personer; Mabel har styr på det hele, hvorimod Betty er lidt af et rodehoved - mildt sagt.

Læs også: Tag ungerne med i teatret i vinterferien

Forskellighederne afføder mange konflikter i huset, men husets mus kan se sagen fra begge parters sider og sørger for, med sit overblik, at det hele ender godt.

Forestillingen er en god blanding af tale og musik, som holder de små godt underholdt i de 40 minutter, stykket varer.

Stykket er sat op af Teater Nordvest, der fra slutningen af februar 2013 har egne lokaler i NV, og er et samarbejde mellem Teatergruppen Batida, Kultur Nord og Københavns Kommune.

Hvad: ‘To i et hus - og en mus’
Hvor: Biblioteket på Rentemestervej, Rentemestervej 76, 2400 København NV
Hvornår: Fra mandag den 18. februar til fredag den 22. februar 2013 - dagligt kl. 9:30 og 11:00. Hvordan: Bestil billetter på tlf.: 38103609 eller via teaternordvest@batida.dk.
Forestillingen er forbeholdt beboere og institutioner i 2400 NV og omegn.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort