Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 13/11/17

Ungernes favorit tænder juletræet i Tivoli

  • Der er ca. en million lysende punkter i Tivoli til juletid. Foto: Christoffer Anias Sandager

    Der er ca. en million lysende punkter i Tivoli til juletid.

    Foto: Christoffer Anias Sandager
Populær børnefavorit tænder julen i Tivoli.

For 24. gang er der Jul i Tivoli. Den gamle have forvandles til et lysende juleland med ca. en million forskellige lysende punkter.

Som traditionen byder, tændes juletræet i Tivoli hvert år af julemanden og en eller to kendte gæster. I år er det bl.a. mange ungers favorit, der får det høje juletræ til at stråle.

Læs også: Overblik: Her er hele Tivolis nye food court

Lørdag slår Tivoli dørene op, og kl. 16.30 vil Hr. Skæg, som de fleste nok kender fra DRs Ramasjang, tænde for juletræet. Hr. Skæg, med det borgerlige navn Mikkel Lomborg, er også snart aktuel i musicalen »Elf - The Musical«, der hele julen kan opleves i Tivolis Koncertsal.

Foruden Hr. Skæg får julemanden selskab af Pelle Emil Hebsgaard, der spiller hovedrollen i forestillingen »Elf - The Musical«.

Læs også: Jul i Tivoli vender tilbage med spritnyt tema

»Det er et dyrebart privilegie at få lov at være med til at åbne juleballet. Denne jul er allerede før den starter, den mest julede jul jeg nogensinde har oplevet. Til Elf-prøverne har vi spist pebernødder, sunget julesange og danset til julemusik så det burde hænge mig langt ud af halsen, men jeg er SLET ikke mæt endnu. Det øjeblik hvor træet tændes, vil jeg sende en tanke til min farmor som elskede julen skamløst og som ville være besvimet af stolthed, hvis hun havde set sit barnebarn stå her med Julemanden og Pelle, og åbne Tivoli på denne helt specielle dag,« siger Mikkel Lomborg.

Resten af åbningsdagen byder på masser af underholdning. Man kan bl.a. møde julemanden, opleve jernbaneorkestret og så spiller Tivoli-Garden masser af musik.

Haven åbner på dagen kl. 11.

Hvad: Juletræet i Tivoli bliver tændt
Hvor: Tivoli, ved det store springvand
Hvornår: Lørdag 18. novmber kl. 16.30

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort