Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 12/02/13

Tegn en tegning og giv håb

Tidspunkt

Field's

Arne Jacobsens Alle 12
2300 København S

Åbningstider

Man-fre: 10.00 – 20.00, lør: 10.00 – 18.00<br />
Første og sidste søndag i hver måned: 10.00 – 17.00

Kontakt

70 20 85 05
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Tegn en tegning af, hvad der gør dig glad, og hvad der gør dig ked af det. Børn inviteres til tegnekonkurrence i Field’s, som støtter op om de 140.000 børn og unge, der hvert år oplever at miste et nærtstående familiemedlem.

Hvordan tegner man glæde, og hvordan tegner man sorg? Børn i alle aldre inviteres til at deltage i stor tegnekonkurrence i Field’s den 18. til den 24. februar, hvor opgaven går ud på at tegne det, der gør én glad og det, der gør én ked af det.

20 af tegningerne vil blive udvalgt og viderefortolket af professionelle kunstnere, for derefter at figurere på en udstilling hos kunstnerkollektivet ArtRebels’ galleri i København og derudover i Field’s og Bruun’s Galleri i Århus og Bryggen i Vejle, hvor konkurrencen også har foregået.

Hver dag vil der også blive trukket lod blandt deltagerne om præmier fra bObles og Build A Bear Workshop. Hovedpræmien er et mini cruise for fire personer til DFDS Seaways.

Bag tegnekonkurrencen står Giv Håb, som er et toårigt projekt ledet af den sociale hjælpeorganisation Børn, Unge & Sorg, der yder gratis rådgivning blandt de 140.000 børn og unge, der hvert år oplever, at nogen i deres nære familie dør.

Giv Håbs formål er at sætte fokus på denne store gruppe af børn, der kæmper med meget svære følelser. Tegnekonkurrencen er fjerde event ud af de i alt otte events, der kommer til at foregå i løbet af de to år, projektet varer.

Se mere på: www.givhåb.nu

Hvad: Tegnekonkurrence i Field’s
Hvor: Field’s, Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S
Hvornår: Fra man. 18 feb. -  søn. 24 feb. 2013.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register