Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 22/02/13

Tegn dine oplevelser

Tidspunkt

Thorvaldsens Museum

Bertel Thorvaldsens Plads 2
1213 København K

Åbningstider

tir-søn 10:00-17:00, mandag lukket.
Lukket 24., 25. og 31. december samt 1. januar

Kontakt

33 32 15 32
 

 

  • Børnene er inviteret til tegneworkshop hver lørdag resten af året på Thorvaldsens Museum. Foto: Morten DueholmBørnene er inviteret til tegneworkshop hver lørdag resten af året på Thorvaldsens Museum. Foto: Morten Dueholm
Skulpturer, relieffer og malerier kan opleves på mange måder. Én af dem er ved at sætte sig ned og tegne dem. Og netop det inviteres børn til den sidste lørdag i hver måned, når Thorvaldsens Museum afholder tegneworkshop.

...

Med imponerende skulpturer, kringlede relieffer, farverige mønstre og malerier, danner Thorvaldsens Museum oplagte rammer for spirrende små kunstnere.

Den sidste lørdag i hver måned står i familiens tegn på museet med tegneworkshop for børn fra 8 år og deres voksne. På workshoppen bliver børnene inviteret til at eksperimentere med tegneteknikker, der spænder vidt og bredt; fra de klassiske tegneteknikker og til dem, der ligger langt der fra.

Alle må være med til tegnearrangementerne, og man kan med fordel dukke op igen måneden efter, da forløbene varierer.

Hvad: Tegneworkshop

Hvor: Thorvaldsens Museum,

Hvornår: Lørdag den 23. februar kl. 11-13 (og derefter sidste lørdag i hver måned i hele 2013), prisen er 75 kr. inkl. entré per voksen og 25 kr. for børn. Tilmelding på tlf.: 33 32 15 32 eller e-mail thm@thorvaldsensmuseum.dk, hvor du oplyser navn, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register