Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 23/08/17

Tag ungerne med til madfestival i Kongens Have

  • Arla holder Food Fest i Kongens Have. Her et billede fra sidste års festival. Foto: Ida Marie Odgaard

    Arla holder Food Fest i Kongens Have. Her et billede fra sidste års festival.

    Foto: Ida Marie Odgaard
Copenhagen Cooking er ikke kun for voksne feinschmeckere - børnefamilierne er også inviteret til festival i Kongens Have, hvor der er musik med bl.a. Gulddreng, Aura og Page Four.

Kongens Have vil i denne weekend være propfyldt af madglade mennesker. Som en del af Copenhagen Cooking inviterer Arla nemlig til Arla Food Fest, hvor byens børn og forældre kan opleve fortryllende madlavning, skør underholdning og et stærkt musikprogram. Det er tredje gang, at der er madfest i Kongens Have.

Så hvis ungerne kun er interesserede i en simpel leverpostejsmad, pizza eller spaghetti bolognese, er det måske på tide at udvide universet for de små smagsløg.

To scener med underholdning

Festen er bygget op om to forskellige scener. Timm Vladimir er vært på Musikscenen, der også byder på de store koncerter. På Workshopscenen kan man deltage i forskellige workshops og møde forskellige kendte youtubere som f.eks. Albert Dyrlund, Kristine Sloth, Simone Wulff og Hanspeter Matzen. Her kan man også lære om forskellige typer af mad og opleve et råvildt blive parteret. Man kan også stikke forbi forskellige værksteder på festivalen og smage på spændende mad.

Er man rigtig modig, så kan man deltage i motionsløbet, Madmodsløbet, hvor posterne bl.a. består af at smage på kamelmælk, melormesalat og andre anderledes lækkerier. Tv-værterne Jakob Riising og Signe Lindkvist er værter for løbet.

Hvis ikke de mange madbegivenheder er nok for dig og familien, byder Arla Food Fest også på et solidt musikprogram, der med garanti kan samle både de yngste og ældste i familien. For Gulddreng, Aura og Page Four samt Blak & Jimilian er nemlig klar til at levere svedige sommertoner fra scenen i Kongens Have og midt i al maden.

Se hele programmet her.

Hvad: Arla Food Fest
Hvor: Kongens Have
Hvornår: 26. og 27. august
Hvordan: Billetter koster 75 kr. og kan købes her arlafoodfest.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register