Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 17/08/17

Slip ungerne løs til regnbue-rave på den gamle postgrund

  • Foto: Morten Luckow Foto: Morten Luckow
Så er der sjov og ballade for små festaber.

Copenhagen Pride Week er over os, og der er massevis af farverige events over hele byen. De små skal selvfølgelig ikke snydes for festligheder, så på Vesterbro kan børn, babyer og deres forældre danse i rolige rammer.

Lørdag 19. august bevæger den årlige pride-parade sig gennem byen og spreder godt humør ud over gader og stræder. Optoget starter på Frederiksberg og slutter på Rådhuspladsen, hvor der er lagt op til en fest med fuld fart på. For små, sarte ører kan en brølende bas og tusindvis af festende pride-deltagere måske være lidt overvældende, så efter paraden er der sørget for et særligt afterparty for ungerne.

Det er den gamle postgrund på hjørnet af Tietgensgade og Bernstorffsgade, der lægger asfalt til festen, og her er børnevenlige aktiviteter fra kl. 15 til 20.

Læs også: 10 ting du ikke må gå glip af under Copenhagen Pride Week

De små fødder får rig mulighed for at danse, når bandet Liquid City Lovers spiller live på pladsen, og arrangørerne har sørget for et line-up af funky djs, der lover, at lydniveauet vil være børnevenligt.

Der vil i løbet af dagen være en række workshops, hvor ungerne kan slippe kreativiteten løs og bl.a. lave regnbuefarvet kunst.

Entreen til festen er gratis, og der kan købes mad og drikke på stedet.

Læs mere på Facebook.

Hvad: Merry-go-rave Under the Rainbow
Hvor: Postgrunden på hjørnet af Tietgensgade og Bernstorffsgade
Hvornår: Lørdag 19. august kl. 15-20
Hvor meget: Gratis adgang

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register