Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 31/01/13

Okker Gokker på Det Lille Teater

Tidspunkt

Det Lille Teater

Lavendelstræde 5-7
1462 København K

Åbningstider

Billetsalg: Tir-fre kl. 9-12, lør-søn kl. 12-15. Man lukket.

Kontakt

33 12 27 13
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Der er dømt teater for de mindste børn med forestillingen 'Okker Gokker', der med afsæt i Arne Ungermanns klassiske rim og remser byder på leg med sprog og rim i et indbydende univers.

...

De fleste børn stifter i en tidlig alder bekendtskab med Arne Ungermanns børnerim. De ved, at der er frikadeller i fru Hansens kælder, at sprøjterne kom susende, og at mænderne og konerne spiser af citronerne.

Sådan har det været i flere årtier.

Nu kan de allermindste - i alderen 2-4 år - lære rimene at kende eller gense/høre dem, når Det Lille teater, der pt. kører på 47. sæson, fra d. 7. februar til den 5. maj viser teaterstykket ‘Okker Gokker’.

‘Okker Gokker’ er en musikforestilling, der leger med sprogets musik og lyde og hvor rim, remser og små fortællinger mødes i en legeverden. Ud af legen med ord og musik er der skabt et Ungermannsk univers og et indbydende scenerum, der med små overraskelser vil tryllebinde de små tilskuere.

I hele 47 år har Det Lille Teater stået bag forestillinger for småbørn, der både udfordrer og underholder. Teatret kan bryste sig af at have modtaget en Reumert for 'Årets Bedste Børneteaterforestilling' for opsætningen 'Fra månen og ned' i 2010. Samme instruktør og scenograf, nemlig Charlotte Munksø, som stod bag 'Fra månen og ned', står også bag 'Okker Gokker'.

Derudover består holdet bag forestillingen af de fire musikalske skuespillere Rikke Bilde, Karin Bang Heinemeier, Lærke Schjærff Engelbrecht og Jens Gothelff. Det visuelle har scenograf Louise Beck stået for.

Hvad: 'Okker Gokker'
Hvor:
Det Lille Teater, Lavendelstræde 5-7, 1462 København K
Hvornår:
Torsdag d. 7. februar - søndag d. 5. maj, tirsdag-fredag kl. 9:30 og 10:45 og lørdag - søndag kl. 14 og 15 (forestillingen varer ca. 35 min., for billetter se www.detlilleteater.dk).

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register