Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 12/04/12

Nu tager rollingerne på kongeslot

  • Frederiksborg Slot er et af de steder, der får besøg af »Kongens Rollinger«. Foto: PRFrederiksborg Slot er et af de steder, der får besøg af »Kongens Rollinger«. Foto: PR
En ny klub giver bedsteforældre og børnebørn mulighed for at opleve kongernes Nordsjælland.

...
Nu får bedsteforældre endnu mere at lave med deres børnebørn. Den nye medlemsklub »Kongens Rollinger« sørger for danmarkshistoriske oplevelser på tværs af generationerne.

Klubben er målrettet bedsteforældre og deres børnebørn mellem 6 og 12 år. Et årsabonnement koster 375 for en voksen og et barn. Et ekstra barn koster 100 kroner. For de summer bliver medlemmerne hvert år inviteret til tre eksklusive arrangementer.

Læs også: Syv varme museumstips

Arrangementerne foregår skiftevis på Kronborg, Frederiksborg Slot og Esrum Kloster & Møllegård.

Det første i rækken finder sted 15. april. Det bliver på Frederiksborg Slot, hvor »rollingerne« skal lære Frederik 2. og hans familie at kende.

Læs også: Tivoli åbner

Gangen efter går turen til »kanondagen« på Kronborg Slot. 10. juni handler det om krudt og kugler. Alligevel bliver der også tid til at besøge slottets skjulte rum, der normalt ikke er åbne for offentligheden.

Læs også: De 5 for familier med børn

Årets sidste arrangement bliver på Esrum Kloster. 2. september er der både jagt og jagtmiddag. Først skal børn og bedsteforældre på jagt. De skal møde skovens vilde dyre, og børnene skal lære at skyde med langbue. Derefter skal bålet i gang. Og så er der jagtmiddag!

Hvad: Kongens Rollinger
Hvor: Kronborg, Frederiksborg Slot og Esrum Kloster & Møllegård
Hvornår: Tre årlige arrangementer
Hvordan: Indmelding sker på www.kongernesrollinger.dk. En voksen og et barn koster 375 kroner.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register